Σκαλωσιές – Μακεδονία

Σκαλωσιές όλων των τύπων για την κάλυψη και του πιο απαιτητικού έργου

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια και την άριστη λειτουργικότητα της σκαλωσιάς.

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρία “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1992 από τον Αθανάσιο Αθανασιάδη, με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών. Σήμερα, μετά από πορεία άνω των 20 ετών, συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου και ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη.

Στις εγκαταστάσεις μας στο Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ενοικιάσετε σκαλωσιές οικοδομών, καθώς μπορείτε επίσης να μας καλέσετε και να πραγματοποιήσουμε για εσάς τοποθετήσεις σκαλωσιών στην πολυκατοικία ή το εργοτάξιό σας. Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται σε εκπληκτικές τιμές.

Διαθέτουμε σκαλωσιές όλων των τύπων για την κάλυψη και του πιο απαιτητικού έργου, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές τις Eυρωπαϊκής και Eλληνικής νομοθεσίας. Ενοικιάσεις σκαλωσιών αλλά και τοποθετήσεις αυτών, παρέχονται από τις σκαλωσιές Μακεδονία, προσφέροντας ασφάλεια στους ανθρώπους που εργάζονται επάνω σε αυτές, προς αποφυγή εργατικών ατυχημάτων. Φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη ειλικρίνεια με τους πελάτες μας και η επαγγελματική συνέπεια η οποία μας διακρίνει.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια και την άριστη λειτουργικότητα της σκαλωσιάς. Η συμμετοχή μας στα μεγαλύτερα έργα της πόλης τα τελευταία 20 χρόνια πιστοποιεί την εδραίωση μας στον χώρο.

Για ότι κι αν χρειαστείτε, όποια εργασία κι αν πρόκειται να πραγματοποιήσετε σε ψηλά και δυσπρόσιτα σημεία, οι Σκαλωσιες Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη, θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα με ενοικιάσεις και τοποθετησεις σκαλωσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία:

 

9

Υλικά που χρησιμοποιούμε

Τα υλικά μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ελληνικής Νομοθεσίας

9

Επίσημο μέλος

Η επιχείρησή μας είναι μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ικριωμάτων Ελλάδας Σ.Ε.Π.Ι.Ε.